Alfa 155 Club - Registratie

Beste Forummer,

Graag even je aandacht voor het volgende,

Door het betreden van "Alfa 155 Club" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "Alfa 155 Club" of "http://www.alfa155club.nl/phpBB3"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. We hebben het recht om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, betreedt/gebruik "Alfa 155 Club" dan niet langer.

Toegang tot dit forum is een privilege, geen recht. Je hebt een vrijheid van meningsuiting, maar dat betekent niet dat dit forum een plicht heeft jouw mening te publiceren. Daarom gelden er de volgende regels:

Op dit forum heb je je normaal te gedragen. Je beledigt niemand, je hebt respect voor andermans mening en je laat een ander in zijn/haar waarde. Verder post je niks dat in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "Alfa 155 Club" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen.Je gaat ook akkoord met het feit dat "Alfa 155 Club" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. De reden daarvoor zal altijd medegedeeld worden Als gebruiker sta je ook toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. Noch "Alfa 155 Club", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

We staan standaard maar 1 account per adres toe. Als je een reden hebt om meer dan 1 account aan te vragen, bijvoorbeeld omdat er meer mensen op jou adres een 155 bezitten of actief mee willen doen aan de club, geef dat dan aan bij je aanvraag.

Dit is een forum voor particulieren. Mensen die namens een bedrijf registreren zijn welkom, maar commerciele activiteiten worden niet getolereerd. Als je in openbare postings of in priveberichten ongevraagd goederen of diensten aan gaat bieden wordt je van het forum verwijderd.

Reclame maken en leden werven voor commerciele of niet-commerciele organisaties, websites en fora is niet toegestaan op het forum of via priveberichten.

Alles wat je hier op het forum publiceert, heb jij auteursrecht op, of je geeft aan wie wel het auteursrecht heeft als je iemand anders citeert. Je geeft het forum het recht om alles wat jij plaatst te publiceren. Dit recht kan je nooit meer intrekken, eens geplaatst blijft geplaatst. Je geeft anderen op het forum het recht jou te citeren, ook als je zelf het origineel hebt verwijderd.

Deze voorwaarden zijn auteursrechterlijk beschermd. Kopieren zonder toestemming is verboden.

 
cron