Skip to content
Wednesday 03 June 2020 Van en voor eigenaars en liefhebbers van de Alfa 155. Opgericht 4 juni 2009.contact

Evenementen

May 1, 2010 by Martin

United Kingdom  België / Belgique  Danmark  Deutschland  España  France  Ελλάδα  Ireland  Italia  日本  Nederland  Norge  Österreich  Portugal  Schweiz / Suisse / Svizzera  Suomi  Sverige

"Alfa 155 Club" legt de nadruk op evenementen, waaraan je actief met je Alfa 155 kunt deelnemen. De gepubliceerde agenda geeft een aantal ritten weer van verschillende organisatoren. Daarnaast worden er evenementen genoemd waarbij het historische aspect van de Alfa 155 wordt belicht.

Een aantal evenementen wordt vanuit "Alfa 155 Club" georganiseerd. Hierbij kan worden gedacht aan toerritten, puzzelritten, technische dagen en speciale evenementen. Deelname aan deze specifieke evenementen kan uitsluitend met een Alfa 155, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Daarnaast biedt "Alfa 155 Club" ruimte en advies voor mensen die zelf een evenement willen organiseren of willen helpen bij evenementen.

Toer

Een toer is over het algemeen een korte rit met een eenvoudige routebeschrijving. De nadruk ligt op het samenzijn met andere Alfa 155 eigenaars en liefhebbers.

Puzzle rit

Een puzzle rit is een rit die een langere route aflegd. De routebeschrijving zal iets meer vragen van de bijrijder. Voor de minder geoefende deelnemers zal het echter nog prima te rijden zijn. Tijdens de rit zijn er een aantal vragen te beantwoorden. Dit is vrijblijvend. Je kunt er nl. ook voor kiezen om alleen van de rit te genieten. Er zullen meerdere tussenstops in een route worden opgenomen.

Technische dag

Een technische dag heeft als doel, eigenaars te helpen hun Alfa Romeo 155 rijdend te houden. Tijdens een technische dag zal uitleg worden gegeven over een specifiek gedeelte van de Alfa 155. Hierdoor zijn deze werkzaamheden door de eigenaar later zelf uit te voeren of draagt bij aan het leren kennen van de Alfa 155

Speciale evenementen

Dit zijn voornamelijk eenmalige evenementen, die specifiek voor de Alfa 155 eigenaars worden georganiseerd. Vanwege het eenmalige karakter zal dit heel divers zijn.

Bibliografie

1. -.

Externe links

Alge mene Evenementen kalender - website AlfaCuore 
Evenemen ten - website V.A.R.L.N.
Evenementenkalender - website S.C.A.R.B.
Events / Evenementen - forum "Alfa 155 Club"
Events Registro storico Alfa 155 Superturismo - website "Alfa 155 Club"
 
アルファロメオ 155 @ http://www.alfa155club.eu
 
AdaptiveThemes