Skip to content
Wednesday 03 June 2020 Van en voor eigenaars en liefhebbers van de Alfa 155. Opgericht 4 juni 2009.contact

Update 2e Alfa 155 Achterhoekrit "Industrieel Erfgoed"

september 15, 2010 by Martin

United Kingdom  België / Belgique  Danmark  Deutschland  España  France  Ελλάδα  Ireland  Italia  日本  Nederland  Norge  Österreich  Portugal  Schweiz / Suisse / Svizzera  Suomi  Sverige

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de 2e Alfa 155 Achterhoekrit.

Een aantal plaatsen die de rit zal aandoen, zijn in de afgelopen dagen in het nieuws geweest door wateroverlast. Dat maakt de rit in de tijdloze Achterhoek actueler dan ooit. De rit op 19 september zal hier naar verwachting geen hinder van ondervinden. Uiteraard zal anders een alternatieve route worden uitgezet over minstens zulke mooie wegen.

  

De route gaat grotendeels over wegen die in het verleden als hoofdwegen van plaats naar plaats golden. Doordat deze wegen een natuurlijk verloop kennen, krullen deze wegen door het landschap. Voor diegene die van sturen houden, is er daarom genoeg te beleven.

Aanmelden voor deelname kan nog steeds. Er zijn geen kosten aan de deelname anders dan eigen consumpties op de diverse locaties. Vanwege gebruik van horeca etablissementen is het wenselijk om het aantal deelnemers te kennen. Daarom het verzoek om u te melden bij voorgenomen deelname. (zie 2e Alfa 155 Achterhoekrit, 19 september 2010 - forum "Alfa 155 Club")

Update 15 september 2010: De totale lengte van de route is ongeveer 90 km. Het eindpunt is bij de DRU-fabriek in Ulft. Deze voormalige ijzergieterij is een toonbeeld van industrieel erfgoed. Tegenwoordig is dit een centrum voor ondermeer kunst&cultuur, film en muziek. Vanaf het eindpunt is de A18 bij Doetinchem makkelijk te bereiken. De A18 sluit verder aan op de A12.

アルファロメオ 155 @ www.alfa155club.eu 

AdaptiveThemes